0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Groningen

Betaalbare winterschilder in Groningen

Bij ons bedrijf zijn we u het hele jaar door graag van dienst. Niet alleen in het voorjaar maar ook in het najaar pakken onze schilders graag uw schilderwerk op.

Kies voor deze slimme voordelen

Kiest u voor de winterschilder? Dan kiest u voor deze slimme voordelen:

  • Een scherpe offerte en gereduceerd tarief. In het najaar hanteren wij aangepaste tarieven en krijgt u dus dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs.
  • Snelle service. In het naseizoen is de vraag naar schilders vaak minder groot. Hierdoor kunnen we u sneller van dienst zijn en hoeft u niet te wachten totdat u de top van de wachtlijst bereikt heeft.
  • De beste kwaliteit. Door slimme ontwikkelingen op het gebied van verf kunnen we onze hoge kwaliteitsstandaard het hele jaar door garanderen. Met speciale verf pakken we ook in de winter de buitenkant van uw woning aan en hoeft u zich geen zorgen te maken over de duurzaamheid van het door ons geleverde werk.
  • Minder overlast. Als het mooi weer is bent u graag buiten. Wij ook, maar we zien ook in dat het plaatsen van steigers in het hoogseizoen ergernissen zou kunnen opleveren. Voeren wij onze werkzaamheden uit in de winter? Dan heeft u hier geen last van.

Vergeet niet uw afspraak te maken

Onze aangepaste tarieven gelden tussen 21 november en 21 maart. Wilt u hiervan profiteren? Vergeet dan niet om op tijd uw afspraak te maken.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606