Betaalbare winterschilder in Groningen

Bij ons bedrijf zijn we u het hele jaar door graag van dienst. Niet alleen in het voorjaar maar ook in het najaar pakken onze schilders graag uw schilderwerk op.

Kies voor deze slimme voordelen

Kiest u voor de winterschilder? Dan kiest u voor deze slimme voordelen:

  • Een scherpe offerte en gereduceerd tarief. In het najaar hanteren wij aangepaste tarieven en krijgt u dus dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs.
  • Snelle service. In het naseizoen is de vraag naar schilders vaak minder groot. Hierdoor kunnen we u sneller van dienst zijn en hoeft u niet te wachten totdat u de top van de wachtlijst bereikt heeft.
  • De beste kwaliteit. Door slimme ontwikkelingen op het gebied van verf kunnen we onze hoge kwaliteitsstandaard het hele jaar door garanderen. Met speciale verf pakken we ook in de winter de buitenkant van uw woning aan en hoeft u zich geen zorgen te maken over de duurzaamheid van het door ons geleverde werk.
  • Minder overlast. Als het mooi weer is bent u graag buiten. Wij ook, maar we zien ook in dat het plaatsen van steigers in het hoogseizoen ergernissen zou kunnen opleveren. Voeren wij onze werkzaamheden uit in de winter? Dan heeft u hier geen last van.

Vergeet niet uw afspraak te maken

Onze aangepaste tarieven gelden tussen 21 november en 21 maart. Wilt u hiervan profiteren? Vergeet dan niet om op tijd uw afspraak te maken.