Betrouwbare buitenschilder in Groningen

Buitenschilderwerk heeft niet alleen een esthetische, maar ook een beschermende functie. Verf zorgt ervoor dat houten delen kunnen ademen, maar niet worden beïnvloed door vocht en andere invloeden van buitenaf.

Houtrot reparatie

Goed schilderwerk maakt uw woning een water- en tochtdicht geheel. Begint u scheurtjes of barstjes te zien in kozijnen of andere delen van het exterieur van uw woning? Dan is het tijd voor een opknapbeurt. Is het echter al verder dan alleen wat beginnende scheurtjes en is er sprake van houtrot? Dan voeren wij vakkundige houtrot reparatie voor u uit voordat we gaan schilderen.

Optimale bescherming

Onze vakschilders voeren al vele jaren onderhouds- en schilderswerkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en aannemers. We kunnen u dan ook van dienst zijn in alle facetten van het vak. Schakel ons bedrijf in voor het schilderen van:

  • muren
  • deuren
  • kozijnen
  • dakgoten
  • tuinonderdelen

Jarenlange kwaliteit

Door alleen te kiezen voor de beste materialen bieden we u gegarandeerde kwaliteit. We stellen namelijk niet alleen de hoogste eisen aan onze mensen, maar ook aan de materialen waarmee we werken. U heeft ruime keuze in kleuren en stijlen, maar bent altijd van één ding zeker: schilderwerk verricht door onze mensen gaat vele jaren mee.

De hoogte in

Wij beschikken over steigers en een hoogwerker om schilderwerk en onderhoudswerk op alle hoogten te kunnen uitvoeren. Wilt u zelf profiteren van de voordelen van een hoogwerker, maar niet uw onderhoudswerk uitbesteden? U kunt onze hoogwerker ook huren, inclusief machinist. De spin-rupshoogwerker heeft een werkbereik tot 16 meter hoog en 8 meter opzij, maar is erg compact en kan dus veel plekken bereiken. Neem contact met ons op over de beschikbaarheid en de prijzen.