085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Groningen

Betrouwbare buitenschilder in Groningen

Buitenschilderwerk heeft niet alleen een esthetische, maar ook een beschermende functie. Verf zorgt ervoor dat houten delen kunnen ademen, maar niet worden beïnvloed door vocht en andere invloeden van buitenaf. In Groningen is de door ons aangedragen professional uw betrouwbare buitenschilder.

Houtrot reparatie

Goed schilderwerk maakt uw woning een water- en tochtdicht geheel. Begint u scheurtjes of barstjes te zien in kozijnen of andere delen van het exterieur van uw woning? Dan is het tijd voor een opknapbeurt. Is het echter al verder dan alleen wat beginnende scheurtjes en is er sprake van houtrot? Dan voeren wij vakkundige houtrot reparatie voor u uit voordat we gaan schilderen.

Optimale bescherming

Onze vakschilders voeren al vele jaren onderhouds- en schilderswerkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en aannemers. We kunnen u dan ook van dienst zijn in alle facetten van het vak. Schakel ons bedrijf in voor het schilderen van:

  • muren
  • deuren
  • kozijnen
  • dakgoten
  • tuinonderdelen

Jarenlange kwaliteit

Door alleen te kiezen voor de beste materialen bieden we u gegarandeerde kwaliteit. We stellen namelijk niet alleen de hoogste eisen aan onze mensen, maar ook aan de materialen waarmee we werken. U heeft ruime keuze in kleuren en stijlen, maar bent altijd van één ding zeker: schilderwerk verricht door onze mensen gaat vele jaren mee.

De hoogte in

Wij beschikken over steigers en een hoogwerker om schilderwerk en onderhoudswerk op alle hoogten te kunnen uitvoeren. Wilt u zelf profiteren van de voordelen van een hoogwerker, maar niet uw onderhoudswerk uitbesteden? U kunt onze hoogwerker ook huren, inclusief machinist. De spin-rupshoogwerker heeft een werkbereik tot 16 meter hoog en 8 meter opzij, maar is erg compact en kan dus veel plekken bereiken. Neem contact met ons op over de beschikbaarheid en de prijzen. de door ons aangedragen professional staat voor u klaar in Groningen en omgeving.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schilder die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606