0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Groningen

Betrouwbare buitenschilder in Groningen

Buitenschilderwerk heeft niet alleen een esthetische, maar ook een beschermende functie. Verf zorgt ervoor dat houten delen kunnen ademen, maar niet worden beïnvloed door vocht en andere invloeden van buitenaf. In Groningen is de door ons aangedragen professional uw betrouwbare buitenschilder.

Houtrot reparatie

Goed schilderwerk maakt uw woning een water- en tochtdicht geheel. Begint u scheurtjes of barstjes te zien in kozijnen of andere delen van het exterieur van uw woning? Dan is het tijd voor een opknapbeurt. Is het echter al verder dan alleen wat beginnende scheurtjes en is er sprake van houtrot? Dan voeren wij vakkundige houtrot reparatie voor u uit voordat we gaan schilderen.

Optimale bescherming

Onze vakschilders voeren al vele jaren onderhouds- en schilderswerkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en aannemers. We kunnen u dan ook van dienst zijn in alle facetten van het vak. Schakel ons bedrijf in voor het schilderen van:

  • muren
  • deuren
  • kozijnen
  • dakgoten
  • tuinonderdelen

Jarenlange kwaliteit

Door alleen te kiezen voor de beste materialen bieden we u gegarandeerde kwaliteit. We stellen namelijk niet alleen de hoogste eisen aan onze mensen, maar ook aan de materialen waarmee we werken. U heeft ruime keuze in kleuren en stijlen, maar bent altijd van één ding zeker: schilderwerk verricht door onze mensen gaat vele jaren mee.

De hoogte in

Wij beschikken over steigers en een hoogwerker om schilderwerk en onderhoudswerk op alle hoogten te kunnen uitvoeren. Wilt u zelf profiteren van de voordelen van een hoogwerker, maar niet uw onderhoudswerk uitbesteden? U kunt onze hoogwerker ook huren, inclusief machinist. De spin-rupshoogwerker heeft een werkbereik tot 16 meter hoog en 8 meter opzij, maar is erg compact en kan dus veel plekken bereiken. Neem contact met ons op over de beschikbaarheid en de prijzen. de door ons aangedragen professional staat voor u klaar in Groningen en omgeving.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606