0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Groningen

Buitenmuur verven

De buitenmuur is het gezicht van het huis. Daar wordt de eerste indruk gemaakt. Iedere zoveel jaar een grondige schilderbeurt is dan ook geen verkeerd idee. Uw buitenmuur verven geeft uw huis weer een frisse uitstraling en zorgt dat uw woning weer goed tot zijn recht komt. In Groningen en omgeving helpt de door ons aangedragen professional u met het schilderen van uw buitenmuur, gevels, deuren en kozijnen. Onze schilders hebben ruime ervaring en wij zijn al bijna 10 jaar een bekende naam in de stad en omstreken.

Buitenmuren schilderen

de door ons aangedragen professional helpt u in Groningen graag met het schilderen van uw buitenmuur. Wij zijn zowel in de zomer als winter beschikbaar en door onze efficiënte werkmethodes is de klus meestal snel geklaard. Ook wat betreft kleuradvies voor gevels, deuren en muren kunt u bij ons terecht. Onze vakmannen staan u graag ter zijde, ook voor vrijblijvend advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u graag vocht- of schimmelschade op uw muren afdekken, of bent u simpelweg op zoek naar een nieuwe kleur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een huis wit verven, een buitengevel schilderen, of een dakkapel schilderen staan wij altijd klaar.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606