050 - 206 82 06

Uw vakschilder in Groningen

Kleuradvies in Groningen

Schildersbedrijven beschikken tegenwoordig over een zeer ruim assortiment aan kleuren. Het maken van een keuze is daarmee ook moeilijker geworden, want welke kleur past nu het beste bij uw huis? Aangezien kwalitatief schilderwerk jaren meegaat, is het belangrijk om direct een goede keuze te maken. Anders geeft u uw geld twee keer uit, en daar is uiteindelijk niemand bij gebaat. Ook de schilder wil graag een tevreden klant achterlaten, die nog jaren van de gekozen kleur kan genieten. Schildersbedrijf Modiek geeft tijdens het oriƫntatieproces dan ook altijd kleuradvies. Op deze manier hopen wij onaangename verrassingen te voorkomen.

Schilderadvies: eindeloze mogelijkheden

Een vakschilder weet precies welke kleuren waar passen. Het kiezen van een goede kleur is namelijk niet zo makkelijk als je denkt. Weet u bijvoorbeeld wat donkercyaan, magenta, navajowit of sienna is? Een schilder kan u langs al deze verschillende kleurschakeringen navigeren. Wilt u een bepaalde tint wit voor uw woonkamer, maar weet u niet precies welke? Geen enkel probleem. Bij Schildersbedrijf Modiek nemen we de tijd om u hierbij te begeleiden. We verlenen altijd graag schilderadvies voor uw slaapkamer en woonkamer. De gekozen kleur moet immers goed bij het interieur en de inrichting van uw huis passen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de vakmannen van Schildersbedrijf Modiek. Wij helpen u graag.

 
 

Ons werkgebied

Aduard, Bedum, Eelde, Glimmen, Groningen, Haren
Nieuw-Roden, Noordlaren, Paterswolde, Peize, Roden.

Waarom kiest u Modiek?

  • Onderhoudsplan in overleg
  • Hoogwerkers voor moeilijke klussen
  • Specialist in spuitwerk

Maak een afspraak!

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 206 82 06.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Aduard, Bedum, Eelde, Glimmen, Groningen, Haren Nieuw-Roden, Noordlaren, Paterswolde, Peize, Roden.

Diensten

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Wandafwerking
  • Winterschilder
  • Onderhoud
  • Hoofdvestiging