050 - 206 82 06

Uw vakschilder in Groningen

Trap verven in Groningen

Net als een vloer is een trap door het vele gebruik onderhevig aan slijtage. Een trap verven zal dus vaker moeten gebeuren dan bij een plafond of een muur. Er zijn echter manieren om de houdbaarheid van de nieuwe verflaag te vergroten. Een ervaren schilder weet precies welke verfsoorten bestendig zijn tegen veelvuldig gebruik en welke sneller slijten. Schildersbedrijf Modiek kan u hier in Groningen altijd over adviseren. Ook een trap schilderen is voor ons een koud kunstje.

Trap schilderen

Het schilderen van een trap is niet altijd even eenvoudig. Je moet het goed uitkienen. Doorgaans wordt er van boven naar beneden gewerkt, waarbij iedere trede zorgvuldig met een nieuwe laag wordt bestreken. Met tape wordt gemarkeerd welke treden nog niet zijn geschilderd. Hierna kun je er eventueel voor kiezen het gedane werk bij te schuren, om een egale deklaag te krijgen. Dit is een persoonlijke keuze. Sommige mensen kiezen er bewust voor de kwaststreken in het design te houden, anderen willen liever een gladgestreken trap. Verder is het belangrijk om het gevaar van een gladde trap te vermijden. Hiervoor kunnen antislip producten worden gebruikt, die de trap enige stroefheid geven zonder het gladde oppervlak aan te tasten. In Groningen kan Schildersbedrijf Modiek u over de mogelijkheden adviseren. Zeker als u de trap binnen korte tijd weer wilt gebruiken is het belangrijk om een verfsoort te kiezen die snel droogt. Een ervaren schilder heeft bovendien de expertise om het droogproces te versnellen, mocht dit nodig zijn. Geïnteresseerd? We wachten uw telefoontje af.

 
 

Ons werkgebied

Aduard, Bedum, Eelde, Glimmen, Groningen, Haren
Nieuw-Roden, Noordlaren, Paterswolde, Peize, Roden.

Waarom kiest u Modiek?

  • Onderhoudsplan in overleg
  • Hoogwerkers voor moeilijke klussen
  • Specialist in spuitwerk

Maak een afspraak!

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 206 82 06.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Aduard, Bedum, Eelde, Glimmen, Groningen, Haren Nieuw-Roden, Noordlaren, Paterswolde, Peize, Roden.

Diensten

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Wandafwerking
  • Winterschilder
  • Onderhoud
  • Hoofdvestiging