0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Groningen

Trap verven in Groningen

Net als een vloer is een trap door het vele gebruik onderhevig aan slijtage. Een trap verven zal dus vaker moeten gebeuren dan bij een plafond of een muur. Er zijn echter manieren om de houdbaarheid van de nieuwe verflaag te vergroten. Een ervaren schilder weet precies welke verfsoorten bestendig zijn tegen veelvuldig gebruik en welke sneller slijten. de door ons aangedragen professional kan u hier in Groningen altijd over adviseren. Ook een trap schilderen is voor ons een koud kunstje.

Trap schilderen

Het schilderen van een trap is niet altijd even eenvoudig. Je moet het goed uitkienen. Doorgaans wordt er van boven naar beneden gewerkt, waarbij iedere trede zorgvuldig met een nieuwe laag wordt bestreken. Met tape wordt gemarkeerd welke treden nog niet zijn geschilderd. Hierna kun je er eventueel voor kiezen het gedane werk bij te schuren, om een egale deklaag te krijgen. Dit is een persoonlijke keuze. Sommige mensen kiezen er bewust voor de kwaststreken in het design te houden, anderen willen liever een gladgestreken trap. Verder is het belangrijk om het gevaar van een gladde trap te vermijden. Hiervoor kunnen antislip producten worden gebruikt, die de trap enige stroefheid geven zonder het gladde oppervlak aan te tasten. In Groningen kan de door ons aangedragen professional u over de mogelijkheden adviseren. Zeker als u de trap binnen korte tijd weer wilt gebruiken is het belangrijk om een verfsoort te kiezen die snel droogt. Een ervaren schilder heeft bovendien de expertise om het droogproces te versnellen, mocht dit nodig zijn. Geïnteresseerd? We wachten uw telefoontje af.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606