085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Groningen

Wandafwerking voor elke portemonnee

Onze schilders zijn meer dan schilder alleen. Vele jaren ervaring maken ons expert op het gebied van wandafwerking. We bieden mogelijkheden voor elke portemonnee en smaak en kunnen u dus altijd van dienst zijn. Geeft u aan welke sfeer u wilt creëren, dan vindt u samen met onze vakmensen een passende oplossing. de door ons aangedragen professional staat in Groningen en omgeving voor u klaar.

Een totaaloplossing

Natuurlijk verzorgen we kwalitatief schilderwerk binnen- en buiten huis. Maar ook voor behang bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met onze vakmannen kiest u de beste combinatie van verf en behang uit ons uitgebreide kleurenscala. Op die manier bent u verzekerd van een kloppend totaalplaatje en heeft u zelf nergens omkijken naar.

Heeft u al behang gekozen en zelf geen tijd om het te plakken? Ook dan zijn we u natuurlijk graag van dienst.

Uw maatwerkplan

Onze allround opgeleide schilders kunnen elke klus van A tot Z voor u oppakken. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Voordat we starten met een klus gaan we altijd eerst met u om de tafel. We stellen dan samen een maatwerkplan op en dus weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van wandafwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De vakmannen van de door ons aangedragen professional kijken uit naar uw bericht.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schilder die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606