050 - 206 82 06

Uw vakschilder in Groningen

Wandafwerking voor elke portemonnee

Onze schilders zijn meer dan schilder alleen. Vele jaren ervaring maken ons expert op het gebied van wandafwerking. We bieden mogelijkheden voor elke portemonnee en smaak en kunnen u dus altijd van dienst zijn. Geeft u aan welke sfeer u wilt creƫren, dan vindt u samen met onze vakmensen een passende oplossing. Schildersbedrijf Modiek staat in Groningen en omgeving voor u klaar.

Een totaaloplossing

Natuurlijk verzorgen we kwalitatief schilderwerk binnen- en buiten huis. Maar ook voor behang bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met onze vakmannen kiest u de beste combinatie van verf en behang uit ons uitgebreide kleurenscala. Op die manier bent u verzekerd van een kloppend totaalplaatje en heeft u zelf nergens omkijken naar.

Heeft u al behang gekozen en zelf geen tijd om het te plakken? Ook dan zijn we u natuurlijk graag van dienst.

Uw maatwerkplan

Onze allround opgeleide schilders kunnen elke klus van A tot Z voor u oppakken. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Voordat we starten met een klus gaan we altijd eerst met u om de tafel. We stellen dan samen een maatwerkplan op en dus weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van wandafwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De vakmannen van Schildersbedrijf Modiek kijken uit naar uw bericht.

Ons werkgebied

Aduard, Bedum, Eelde, Glimmen, Groningen, Haren
Nieuw-Roden, Noordlaren, Paterswolde, Peize, Roden.

Waarom kiest u Modiek?

  • Onderhoudsplan in overleg
  • Hoogwerkers voor moeilijke klussen
  • Specialist in spuitwerk

Maak een afspraak!

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 206 82 06.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Aduard, Bedum, Eelde, Glimmen, Groningen, Haren Nieuw-Roden, Noordlaren, Paterswolde, Peize, Roden.

Diensten

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Wandafwerking
  • Winterschilder
  • Onderhoud
  • Hoofdvestiging