0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Groningen

Wandafwerking voor elke portemonnee

Onze schilders zijn meer dan schilder alleen. Vele jaren ervaring maken ons expert op het gebied van wandafwerking. We bieden mogelijkheden voor elke portemonnee en smaak en kunnen u dus altijd van dienst zijn. Geeft u aan welke sfeer u wilt creëren, dan vindt u samen met onze vakmensen een passende oplossing. de door ons aangedragen professional staat in Groningen en omgeving voor u klaar.

Een totaaloplossing

Natuurlijk verzorgen we kwalitatief schilderwerk binnen- en buiten huis. Maar ook voor behang bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met onze vakmannen kiest u de beste combinatie van verf en behang uit ons uitgebreide kleurenscala. Op die manier bent u verzekerd van een kloppend totaalplaatje en heeft u zelf nergens omkijken naar.

Heeft u al behang gekozen en zelf geen tijd om het te plakken? Ook dan zijn we u natuurlijk graag van dienst.

Uw maatwerkplan

Onze allround opgeleide schilders kunnen elke klus van A tot Z voor u oppakken. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Voordat we starten met een klus gaan we altijd eerst met u om de tafel. We stellen dan samen een maatwerkplan op en dus weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van wandafwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De vakmannen van de door ons aangedragen professional kijken uit naar uw bericht.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606