085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Groningen

Spuitwerk in Groningen

Spuiten van muren en plafonds is dé manier voor een strak en egaal eindresultaat. De verf wordt met een machine op het oppervlak gespoten. Hierdoor is het geen enkel probleem om die lastige hoekjes en randjes goed mee te pakken. Met de kwast of roller is er vaak een aanzet of structuur zichtbaar, hetgeen niet het geval is bij spuitwerk. Zo bent u altijd zeker van een strakke wandafwerking.

Spuitwerk voordelen

Een voordeel van spuitwerk ten opzichte van traditioneel schilderwerk met een roller is dat het veel sneller gaat. Zeker bij grote oppervlaktes is dit al snel een stuk voordeliger voor uw. Bij een strakke planning is het fijn om te weten dat de verf snel droog is. Dit is een andere eigenschap van spuitwerk. Veel ondergronden zijn geschikt om te spuiten. Glad stucwerk of met een lichte korrel is ideaal om te spuiten. Maar ook een wat grove ondergrond zoals spachtelputz, spackwerk of muren die reeds zijn behangen kunnen prima gespoten worden.

Spuitwerk uitbesteden

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Of wilt u meteen een schilder van ons inschakelen voor het spuitwerk van uw muren of plafonds? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 085 - 106 1600. Ook kunt u het contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. Als expert in spuitwerk staan we met plezier voor u klaar!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schilder die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606