0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Groningen

Spuitwerk in Groningen

Spuiten van muren en plafonds is dé manier voor een strak en egaal eindresultaat. De verf wordt met een machine op het oppervlak gespoten. Hierdoor is het geen enkel probleem om die lastige hoekjes en randjes goed mee te pakken. Met de kwast of roller is er vaak een aanzet of structuur zichtbaar, hetgeen niet het geval is bij spuitwerk. Zo bent u altijd zeker van een strakke wandafwerking.

Spuitwerk voordelen

Een voordeel van spuitwerk ten opzichte van traditioneel schilderwerk met een roller is dat het veel sneller gaat. Zeker bij grote oppervlaktes is dit al snel een stuk voordeliger voor uw. Bij een strakke planning is het fijn om te weten dat de verf snel droog is. Dit is een andere eigenschap van spuitwerk. Veel ondergronden zijn geschikt om te spuiten. Glad stucwerk of met een lichte korrel is ideaal om te spuiten. Maar ook een wat grove ondergrond zoals spachtelputz, spackwerk of muren die reeds zijn behangen kunnen prima gespoten worden.

Spuitwerk uitbesteden

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Of wilt u meteen een schilder van ons inschakelen voor het spuitwerk van uw muren of plafonds? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0800 255 3733. Ook kunt u het contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. Als expert in spuitwerk staan we met plezier voor u klaar!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Groningen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606