050 - 206 82 06

Uw vakschilder in Groningen

Spuitwerk in Groningen

Spuiten van muren en plafonds is dé manier voor een strak en egaal eindresultaat. De verf wordt met een machine op het oppervlak gespoten. Hierdoor is het geen enkel probleem om die lastige hoekjes en randjes goed mee te pakken. Met de kwast of roller is er vaak een aanzet of structuur zichtbaar, hetgeen niet het geval is bij spuitwerk. Zo bent u altijd zeker van een strakke wandafwerking.

Spuitwerk voordelen

Een voordeel van spuitwerk ten opzichte van traditioneel schilderwerk met een roller is dat het veel sneller gaat. Zeker bij grote oppervlaktes is dit al snel een stuk voordeliger voor uw. Bij een strakke planning is het fijn om te weten dat de verf snel droog is. Dit is een andere eigenschap van spuitwerk. Veel ondergronden zijn geschikt om te spuiten. Glad stucwerk of met een lichte korrel is ideaal om te spuiten. Maar ook een wat grove ondergrond zoals spachtelputz, spackwerk of muren die reeds zijn behangen kunnen prima gespoten worden.

Spuitwerk uitbesteden

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Of wilt u meteen een schilder van ons inschakelen voor het spuitwerk van uw muren of plafonds? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 050 - 206 82 06. Ook kunt u het contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. Als expert in spuitwerk staan we met plezier voor u klaar!

Ons werkgebied

Aduard, Bedum, Eelde, Glimmen, Groningen, Haren
Nieuw-Roden, Noordlaren, Paterswolde, Peize, Roden.

Waarom kiest u Modiek?

  • Onderhoudsplan in overleg
  • Hoogwerkers voor moeilijke klussen
  • Specialist in spuitwerk

Maak een afspraak!

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 206 82 06.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Aduard, Bedum, Eelde, Glimmen, Groningen, Haren Nieuw-Roden, Noordlaren, Paterswolde, Peize, Roden.

Diensten

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Wandafwerking
  • Winterschilder
  • Onderhoud
  • Hoofdvestiging