050 - 206 82 06

Uw vakschilder in Groningen

Plafond witten in Groningen

Ook het plafond moet eens in de zoveel tijd geverfd worden. Zeker in huizen met vocht- of schimmelschade is het belangrijk om uw plafond van een nieuwe verflaag te voorzien. Een schilder zal namelijk eerst een vocht- en schimmelwerende laag aanbrengen, waardoor zulke beschadigingen in de toekomst minder snel op zullen treden. Ook bij andere verkleuringen is het raadzaam om uw plafond te witten. Dat geeft uw huis immers de frisse uitstraling die het verdient. In Groningen helpt Schildersbedrijf Modiek u graag bij het plafond witten. Onze vakmannen hebben de ervaring en de expertise om u snel aan een fris plafond te helpen.

Plafond sauzen

Het schilderen van een muur kan vaak nog wel zelf gedaan worden, een plafond is echter een andere zaak. Hier moet immers in een onnatuurlijke houding worden gewerkt en mist een duidelijk overzicht van de gedane arbeid. Een schilder heeft de ervaring en apparatuur om met deze uitdagingen om te gaan en ook in moeilijke posities vakwerk af te leveren. Hij weet bovendien hoe dit op een veilige manier moet gebeuren, zonder onnodig risico te nemen. Zeker bij hoge plafonds wordt het afgeraden om zelf op een ladder te klimmen. Een verkeerde beweging kan vervelend uitpakken. Wilt u uw plafond witten? Aarzel dan niet en neem contact op met Schildersbedrijf Modiek. Wij staan u in Groningen en omgeving graag te woord.

 
 

Ons werkgebied

Aduard, Bedum, Eelde, Glimmen, Groningen, Haren
Nieuw-Roden, Noordlaren, Paterswolde, Peize, Roden.

Waarom kiest u Modiek?

  • Onderhoudsplan in overleg
  • Hoogwerkers voor moeilijke klussen
  • Specialist in spuitwerk

Maak een afspraak!

Uw schilder is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 050 - 206 82 06.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Aduard, Bedum, Eelde, Glimmen, Groningen, Haren Nieuw-Roden, Noordlaren, Paterswolde, Peize, Roden.

Diensten

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Wandafwerking
  • Winterschilder
  • Onderhoud
  • Hoofdvestiging